script *****'di ama ben gelistireyim diye dusundum - birazda kodlarla oynadim dandik kodlardan arittim - tasarimi basit ve kullanisli hos hale getirdim - mahalle aciyoruz - mahallelere emlak ilani ekleyebiliyoruz - ilanlara resim ekliyebiliyoruz - ilanda kriter ozelligi var - mahalle.asp'ye girdigimizde mahallede en cok bakilan ve mahalleye en son eklenen icerikler gosterilir - ilan_detay.asp'de ise en cok bakilanlar ve en son eklenenler gosterilir - admin panelini cok basit bir hale getirdim - script'i istediginiz gibi kullanabilirsiniz - bu script editdir. bunu size soyluyeyim ama eskisi ile hicbir alakasi yok v2 versiyonu yapicam soz veriyoruz sizlere bu versiyonda cok seyi degistiricem simdilik bunu kullanikoyun. admin panelinde sifre koyma geregi duymadim - /admin/ adli kasorun adini deistirin yeter guvenlik icin db'yi degistirmenize gerek yok - sorunlarinizi mail@z0ne-h.org adresinden bana iletebilirsiniz - cok hos ve basit bir ilan scripti oldu insallah emege saygi duyar bir tesekkur edersiniz baska hicbirsey istemiyorum. not: (db'ye okuma ve yazma izni veriniz) db yolunu degistirmeye gerek yok bence.. hayirli asp'ler

test adresi ; W1L3D4.com - Emlak & İlan Portalınız !

download ; http://w1l3d4.com/emlak.rar