ispro firmasi ile bende gecen yil kendime gore bazi sorunlar yasadim ve alan adlarimi transfer ettim.
Firmanin kalitesinden ve bu yonde uzun suredir surdurdugu politikasindan ornek almaniz gerekirken sikayet basligi acmaniz cok garip geldi bana.

konuyu acan arkadas webmaster oldugunuzu varsayarak sunlari soylemek isterim.
bir html websitesi tasarlarsiniz 300-500 lira iler 3-5 sabit sayfa hazirlar ve sunarsiniz. hersey yolundadir bu ucrete websitesi yaptiran birinin zaten kalite anlayisi ortadadir.
diger taraftan bir sirkete yada holdinge websitesi tasarlarsiniz sayfalar degiskendir 3-5 bin lira alirsiniz.

ilk yaptiginiz sahis/firma websitesi icin. Firma sahibi site uzerinde ufak capli degisiklik yaptirmak istediklerinde size ucret vermek istemezler. "ya ne olacak su resmi sununla degistiriver iki dakka" mantigi ile isini yurutmeye calisir. ancak bir webmasterin zamandan para kazandigini bilemez.
diger taraftan sirket yada holding firmasi icin her desigiklik karsiliginda fiyat belirlersiniz ve yaptirilmak istenen degisiklikleri emeginizin karsiligini alarak yaparsiniz.
aradaki fark su;
profesyonellerle calismak, fiyat politikasina sahip olmak, emeginin hakkini almak.
iste bunlara sahip olmak icin 2. secenegi izlemek gerekir. ispro firmasida bu yonde kazanimlari olan bence oldukca profesyonel ve kaliteli ve sabit fiyat politikasi olan firmadir. bir webmasterin politikasi bence bu sekilde yurumelidir.