Merhaba; Bu günlerde Google Adwords' birden fazla hata vermeye başladı o nedenle size dahaiyi yardım edebilmek adına;

En son yapmış olduğunuz işlemleri yazarsanız daha mantıklıbir cevap yöneltebilirim sorunuza karşılık.

Yanlız şu durumdabişi demek yanlış olduğu gibi yanlış yönlendirmeler olabilir. "Bizimle iletişime geçiniz" demesinin birden fazla nedeni var varolabilir. Lütfen Adwords Hesabınızda en son yaptığını işlemleri yazarsanız veyahut bu linki AdWords - AdWords Yardım kullanarak'ta sorunuzu sorabilirsiniz.

Buradaki kişiler uzman kişiler bende uzmanım ama kendime uzman diyemiyorum son olarak oradaki kişilerde pek yardımcı oldukları söylenemez sizi google'a bir e-posta göndermenizi tavsiye ederiz diyeceklerdir.

O nedenle Google' Adwords panelinden iletişime gecerek yaşamış olduğunuz sorunu anlatın ve gönderin.

Google adwords ekibi size en geç 2 ila 3 iş günü içerisinde geri dönüş yapacaklardır. Hafta sonu çalışmamaktadırlar. Sadece Haftaiçi cevap alabilirsiniz.

Dediğim gibi fazla beklemeden bir mesaj atınız ve cevabı bekleyiniz zaten mesajınızı aldıklarında hesabınızı inceleyip hemen size geri dönüş yaparlar.2 ila 3 iş günü daha erkende olabilir.

Teşekkürler.