patlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlkönce seni saygılı olmaya davet ediyorum. Benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmediğinden bu yorumunu hiç görmemiş/okumamış sayıyorum..
Bold yaptığım bölüm'dede sana sadece '' simgesini yolluyorum ve tartışmaya girmek istemiyorum. Proje güzel, tabiki önemli olabilir ancak '%100 Türk projesi' dediğinde kandırmaca oluyor. Türk projesi dediğin, tamamı altyapısı dahil, dil ve tanıtım herşeyiyle Türkçe olması gerekmektedir. Bazı arkadaşlar ben ingilizcede kullanırım demiş ancak sonuçta proje '%100 Türk Projesiyse' bu sitenin tamamı etik olarak Türkçe olmak durumunda. Diyorsan ben genel proje yapıyorum, ozaman Türk projesi diyerek, Türk insanının damarına girme ( reklamcılık taktiği, bende reklamcıyım, o yüzden bu yorumlarım )
Projenin daimi ve sağlıklı olması dileğiyle, saygılar.
Sizin yorumunuza göre; o zaman Türkler hiç bir zaman uluslararası proje üretemezler. Tüm dünya'nın kullanabileceği bir projenin Türkçe olması bence mantıksız olur, Sitede İngilizcenin yanı sıra Türkçe dil desteği verilmesini talep etmeniz yada bu yönde yorum yapmanız daha doğru olur kanımca.(nacizane) Ancak tamamı ile Türkler tarafından tasarlanıp kodlanması bence o işin Türk projesi olması için yeterlidir.