Çiş yarışına dönmüş olay.

Kimseyi tanımıyorum ama, 1 mbit bağlantıya 100 mbit hat ile saldırı yaparsanız, 99 mbiti nasıl yok etmeyi düşünüyorsunuz? Zira bu şekilde kötü hattı alıp hokus pokusla yok edecek bir cihaz yok daha. Ayrıca BSD üzerine kurulmuş firewall yapısını iyi biliyorum. Yanlış anlamayın sadece merakımı gidermek için soruyorum amacım küçük düşürmeye çalışmak değil. Size gelen talebi bir şekilde karşılamanız lazım ki sunucunuz ayakta kalabilsin. Bunu da sizin yerinize Profilo DC bağlantısı yapıyor işte.

Ancak veri merkezinin hat kapasitesi 900 mbit ise (örneğin) size 1 gbit saldırı geldiğinde kim koruyacak? Bu sitede her gün 2-3 gbit saldırı yiyen adamlar tanıyorum öyle 1-2 tanede değil ve neden boşuna 3-5 milyar makina parası ödesinler? Direk size yönlendirelim eğer başarılı olursanız ve kendinize güveniyorsanız ciddi anlamda...

Bu arada, bunu çözdüyseniz paraları saklayacak süper geniş bir kasa almanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü saldırılardan bunalıp milyar para bayılamayacak çok kişi var dünya çapında ve hepsi sizin için potansiyel bir müşteri.