muhsinemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki bu ceza nedir ? sandbox mı yoksa başka birşeymi? bunu anlayamadım. image aramalarından hit alıorum ama içerik araması yok. free monitörden de yerime bakıorum çok fazla gerileme yok bazılarında ama bazıları uçmuş neredeyse ortalıkta yok.bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim
Sitenizi inceledim.

Web aramasından hit almamaya başlamışsınız. Kısacası Google sizi sandbox adlı ceza uygulamasına almış. Ama yinede kesin bir şey söylemek güç çünkü hitiniz aynı.

Sitenizde Google kalite yönergelerini ihlal eden şeyleri sıralarsak;

- Örnek bir kategori ismi "emredemiroz.com/emre/forex-islemleri-forex-yatirimi-forex-ile-kazanmak/forex-makaleleri"

Çok uzun ve sürekli spam kelime tekrarı içeriyor.

- Bağlantınızdan biri "emredemiroz.com/scalp-nedir-scalping-nedir-forex-scalp-nedir-forex-scalping-nedir.html"

Kelime yoğunlu ve tekrarı fazla, tamamen hit çekme yöntemi olduğunu Google farkediyor.

- Site sloganızı Google tarafından direk spam olarak algılanmış.

Alıntı
Forex İş Fikirleri, Endüstri Mühendisliği, En Yeni İş Fikirleri, Biyografi, Özgeçmiş, Forex Piyasası, Biyografisi, Yeni İş Fırsatları, Forex Parite, Endüstri Mühendisi, Siyasi Biyografi Biyografisi, Asker Biyografi Biyografisi, Forex, Girişimcilik, Forex Online, Forex Nedir, Erasmus Staj, Yeni İş, İş Fikirleri, Forex Avantajları, Yeni İş Fikirleri, Yaratıcı İş Fikirleri, Erasmus, Master, Forex Soruları, Sermayesiz İş Fikirleri, Yeni Bir İş, Forex Yatırımı, Yeni İş Türkiye, Forex Oranları, Forex Eğitimi, Forex Killer, Forex Ea, Amerika’da Eğitim
Kısa ve öz tutmanız gerekmekte.