Ben saygınlığa önem veren bir kişi olduğumdan benim için : hatta işini dürüst yapan her şahıs için itrader önemlidir.Durduk yere itrader verilmeside çok saçma.Birisi benim hakkımda iftira yada vb birşey yapsın ıspatlansın kafama sıkarım daha iyi amacım sadece fiyatın fazla olduğunu sana bildirmek ve yorumuda senin yararına yaptığımın kanısındayım.Ama iyilikte yaramıyormuş fikrilerini belirtip konu hakkında görüş bildirmek büyük insanlara özeldir senin anlamaman gayet normal.Örneğin bir sanatçı eleştiriliyor iyi yada kötü senin yaptığın gibi adını yada kariyerini direk olarak lekeliyorlarmı sanatçının ? Eleştiri iyi birşeydir tabi anlayana...
Sanat ile ticareti bir araya getirerek kıyaslıyor olmandan ötürü münasebet kurmamın mantıksız olduğu kanısına vardım arkadaşım. Başlığında evi satın komisyonu alın yazan bir konu içinde neden fikir beyan edilir anlamıyorum. Yüzlerce insan bakıp çıkmış belli ki onlara uygun gelmemiş. Ama yok birileri illa fiyat konusunda fikir sunacak. SORAN YOKKİ ARKADAŞIM. Neden ticari bir teklif üzerine ileri geri fikir sunuyorsun.
Neyse dediğim gibi mantıksız bir münasebet. Uygun gördüğünü yap ve yaşamaya devam et. Söyleyecek sözüm bitti.
Kal sağlıcakla.