Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milleti bilinçlendirmekte suç oldu ya size göre pes diyorum bşaka birşey demiyorum. 170 lira verip sunucuyu alıp vaad ettiği korumanın olmadığını gören müşteri olursunuzda bir gün anlarsınız umarım. Maalesef gerçekleri konuşmak bazılarını çok rahatsız ediyor hele birde bu rahatsız olanlar arasında teknik olarak hiçbir bilgisi olmayan arkadaşlarda olunca iş çığrından çıkıyor. 1 mbit hatla yüzde yüz ddos koruma sağlayan tostçular türeyiveriyor.
Elazığlı, bahsi geçen bir firma ve bu firma kafadan yalan bilgiler atmıyor. Bilinçssiz olsa Linux sistemleri arasında dDos ve türevli saldırılara en dayanaklı işletim sisteminin FreeBSD olduğunu bilemez. Belli ki az veya çok derecede bir bilgiye sahip, bir takım birşeyleri biliyor. tarikogut'de bu şekilde türevimişti ama o arkadaşı karalamak yerine mümkün oldukça desteklemiştiniz(siz şahıs olarak) forum olarak. Şimdi bu kişiye neden bu tür ithamlarda bulunuyorsunuz anlamıyorum.
İletişime geçmeyi deneyin bir bakın görün nedir ne değildir? Nasıl izin almışlar nereye kadar böyle çalışabilirler? Neye güvenerek bu tür bir yaptırım sağlıyorlar? Hangi mantıkla çalışıyorlar?
Siz bunları öğrenmedikçe veya öğrenme girişiminde bulunmadıkça gelip burada insanları bilinçlendirmeye çalışmanız pek etik olmaz. Ancak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkesin saygısının olduğunu düşündüğüm gibi benimde düşüncelerinize her zaman saygım vardır.