bana pm atmış, ona cevap yazdım, çözemezsen yaz, tekrar bakalım dedim, ondan maksatlı, hiç olmadı jquery ile bi tane oluşturup burda herkesle paylaşacaktım, pm atan ben değilim soruyu soran arkadaş, belli ki zor durumda kalmış, acilinden yardım istemiş, gecenin bi yarısı uğraşıp bulmaya çalıştım, 12 den sonra pm attım, hatta o daha erken bi pm daha attığından benim son pmide okumamış durumda henüz, olur böyle şeyler, burası herkesin birbirine yardım ettiği bi yer, bazen pm olur, bazen genel olur, bazen kimse cevabı bilmez, konu çözülemez vs. hemen sinirlenmenin bi anlamı yok, nasıl yapılacağını merak eden arkadaşlar da icabında şu menü nasıl yapılır diye konu açıp sorarlar, çok da güzel cevaplar gelir.
konu:
arkadaşın gönderdiği kodlar ile, siteyi açtığın zamanki kodlar aynı değil, hatanın olduğu yeri buldum ama dediğim yerde arkadaş böyle bi kod yok dedi. bende sayfan php gözüküyo, include varsa diğer sayfada olabilir, onları bi kontrol et yazdım, </head> tagının hemen altından başlayan js kodu bana gönderdiği üç dosyanın da herhangi bir yerinde yok, ama kaynağı göster deyince böyle bi kod var. bu kodda .. geçen bi yerin . olması gerekiyo falan filan... dediğim gibi, sorun çözülmezse, cross browser destekleyen js framework ile hallederiz, en nihayetinde bi sonuca varır.
hadi bakalım, kolay gelsin herkese.