Çok ilginç arkadaş neden derseniz kendiside bilir sunucu ödemesi dun aksamına kadardı. Saolsun yapmamış ben kendisine sunucunun ödemesi olduğunu ve kapatacağımı belirtmek adına kendisini aradım. Kendisinin keyfi yada işleri sebebi ile telefonunu açmaması benim sorumluluğumda değil.
Kendisi yedeklerini bu kadar düşünüyorsa musteri sistemi 7 gün kala ve 3 gün kala mail atıyor ödeme günün geldiğine. Onuda geçtim arayıp kendisi dünden diyebilirdiki 7/24 sabit telden destek var 1 2 gün il dışındayım diyebilirdiniz. Şurada benim müşterim olupta 20 gün rica edip beklediğim kişiler var.
Buraya ayıp falan diye açmısınız ama bu ayıp benim değil sizin ayıbınızdır. Ödeme gününden sonra yapılan cazgırlıklara affedersiniz pabuç bırakmıyorum. Ben sizi özveri ile arayıp haber vermişim.
İnternet Bilişim Hizmetleri - Müşteri Paneli
Hizmet Sözleşmemizdeki satırlara göz gezdirin;
2) Vps, vds ve kiralık sunucu ödemeleri son ödeme tarihine kadar yapılmak zorundadır.Esneklik günü bulunmamaktadır.Son ödeme tarihine kadar ödemesi yapılmayan kiralık sunucular askıya alınır.Sunucuya erişim kapatılır.Tekrar erişime açılması için müşterinin aylık ödeme dışında Türkiye lokasyonda 30 YTL ödeme yapması gerekir.Bu ücret reconnect yada unsuspend ücreti olarak adlandırılır.