internetBilisim Onur beyin buyuk ayibi 2 ay once aldigim ve 2 aylik odemesi yapilan bir vds nin dun odeme gunu oldugunu ve odeme gununden once baska bır parsonelıyle konustugumda vds de bulunan 2 adet web sitesi oldugunu ve bunları resellere tasımamızı soyledım kendileri bana hostıng hızmetı vermedıgını belırtiler bende kendılerıne ozaman sunucuyu ıptal ettirebilirim 2 site ıcın fazla oldugunu belirttim kendileride okeylediller.Daha sonra islerimden dolayı dun pc basında olamadıgım ıcın yedeklerımı alıp faakt pc ye kaydetme zamanım olmadı dun odeme gunu oldugu ıcın vps yı dırek kapattılar 16 saat geciktigi icin

ve datalarımı almak istedigimde ise sunucu odemesını yapıp alabılcegımı belırtıyorlar.
Kendilerine ilk sunucu aldıgımızda hizmet ucretini gonderıp saatlerce bekledik sonra bir sms rahatsizim daha sonra kuralim cvbi bizim yazdigimiz ise her muslumanin yapacagi sen sagligina bak hocamö suan icin zaman sorun degil ve 1 gun sonra kurulup verilmesi bız 16 saat gec yapinca verilerimizi alamiyoruz.ilk kez boyle bir oaly gordum eger boyle birsey varsa yada ne yapmam gerekiyorsa gerekli arkadaslar bu konu hakkinda bilgilendirrse sevinirim.
Yanlıs yere acmisim mod arkadaslar tasirlarsa sevinirim.