MuratHan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senden domain piyasasını öğrenecek değilim. Ben bu söylediklerimi kendim için yazmadım. Bilmeyen insanları yanlış yönlendiriyosun. onun için yazdım.
Evet burdaki domainlerin hiçbiri jenerik değil. Güzel olabilir, iyi bi yere gelebilir orası başka birşey.
Ayrıca - rep te atmışsın eyvallah "adam hizmet veriyor tersliyorsunuz!". Sanki - repi de başkası vermiş gibi yazmışsın.
Benim verdiğin hizmetle bi derdim yok olomaz da. ilk başta yanlış yazmışsın. sonrada başka birisi seni düzgün bir dille uyarmış. Sen bu uyarıya çok ters bi yanıt vermişsin. Benim kızdığım ve karşı çıktığım nokta bu.

Ayrıca - rep te atmışsın eyvallah "adam hizmet veriyor tersliyorsunuz!". Sanki - repi de başkası vermiş gibi yazmışsın.

Sana - rep i ben ne die vercem?? Bilip bilmeden sen vermissin baskası yazmıs gibi kelime kullanmaa sana - rep versem verdim derim ok Yorumun içinde - rep verecek değilim sana buraya gelmisin yorum yapmıssın ne die - rep vercem bukadar küçülmedik biz bidaha - rep vereni bilmeden kimseyi yargılama

2, cisi bana domaini jenerik menerik oretme ben neyin nsl oldugunu iyi biliyorum ok

https://www.r10.net/domain-satis/3300...satilik-6.html

bi kendin jenerik yazdığın domainlere bak buraya gelip su jenerik mereik deme bana

Sanada - rep verene git konus bana - rep verdin v.s deme versem verdim derim