Eltun o yüzden bu şekilde otomasyon sistemi ile çalışan yerlerle çalışacak müşteri portföyü farklıdır demiştim. Sektörde tam olarak sunucu yönetimine hakim firma sayısı çok az..

Engin buda önemli bir nokta Örnek Leaseweb de bir donanım arızasında 4-5 gün sunucusu kapanmış ve isyan etmiş insanlar gördüm WHT de firmanın otomasyon sistemi bu tür sorunlarda yine işe yaramıyor bu konuda SLA olmalı mutlaka ki herkes rahat etsin.. Ama hard diskin içindeki ürünü dc nin değiştirmesi biraz kasar 8)

ruby Her işi datacenter yapmaz tabiî ki Ben insanların gereksinimlerine göre yazdım bilgi sahibi kişi her işi datacenter’in yapmadığı bir yerle çalışır. Ve buda o kişinin avantajı olur..

Fuat bey Ben insanların yönetim konusundaki sıkıntılarına göre cevap verdim konu başka bir noktaya kaymıştı zaten sizin destek verme gibi bir zorunluluğunuz yok desteği sizinle çalışan sunucu satışı yapan kişiler verecek ki bu sunucu satışı yapan ve sizinle çalışan kişiler bunu avantaj olarak bilim sizinle çalışmaya devam etsin..