geyik yapmak icin cok yasliyim, ayrica yazdigim yorumlar yuzunden asla kalitem azalmaz, sadece senin gibiler icin soz konusu, sebebide sozlerimi kaldiramiyor olmaniz. ama gencliginize veriyorum, daha cok sey ogreneceksiniz.
NOT: beni bilen bilir bilmeyenlerse bilmez
Benim gibi oluyorsunda daha ne istiyorsun...
Konuyu bozmayalım bence. Konuyla alakalı olarak ben kendi başıma gelen bir olayı anlattım. Sen hemen çomak soktun...
Ben herşeyi biliyorum mu dedim de öğreneceğim çok şeyin olduğunu söylüyorsun ?
Not:
Ayrıca BEN ve SEN Kalıpları İslami Literatüre Göre Şeytan Vesvesesidir. Kullanmayalım Beni Seni Aşarak Biz Diyelim Biz Diyerek Nefsimizi Kontrol Edelim..
Bloglara Yorum Yazarak Link Kasmak Hakkında Düşüncelerim Yine Aynıdır. Siteme bir kaç özgün içerik ekledim, siteyi seo ya uygun hale getirdim. Bir müddet bekledim site biraz yükseldi. Daha sonra bulduğum No ve Do Follow bloglara yorum yazarak linkimi serpiştirdim ve sitem 1 aydır istediğim kelimede 1. sayfada.... ( Nazar Değmesin )
Seo açışından siteyi yükselmek içinde sadece bloglara yorum kasmak bence mantıksızdır. Öncelikle sitenin içerik bazlı seo'su yapılmalı daha sonra seo'nun yan komşuları diye tabir ettiğim bloglara eklemek, reklam yapmak, link değişimi yapmak, düzenli özgün içerik eklemek gibi manifestoları yapılmalıdır.
Hayırlı Günler