Backdorr ne demek istedigini anladim ve sana katildigimi soyledim sadece yorumunu almak istedim.

Holy:

Bu yüzden çoğu kişi seo işlerine şöyle başlıyor. Tabiki sizi kelimede çıkartırız fakat hiç birşeyin garantisi yok. Biz çalışmamızı yapar paramızı alırız. 1 ay 1. oldunuz 2. ay düştünüz bizi ilgilendirmez diyenlerde var ; para iadesi yapılması gereken durumlar var. Bizde seo göreceli , ilk sayfaya çıkartıyorum diyen bi çok kişinin referanslarına baktım adam 3 ay önce konu açıp referans vermiş, şimdi yok o site. Böyle seo 'da yapılmaz.

Simdi devamli ayni konuda kalmak istersen ozaman kendine devamli seocu tutacaksin. Sen birkere 5000tl verdin diye 1sene 1 sirada kalamazsin. Sonra sen seo yaptiriyorsun ve 1 siradasin senin rakiplerin uyuyormu ?? hayir onlarda seocu tutuyor ve sen 1 ay sonra sitene seo yapmayi birakirsan normal olarak hala seo yaptiran senin rakibin seni gecer!. Sen bana 5000TL ver ben sana 10sene seo yapim ??, bunu kimse yapmaz seoda boyle birsey yok. Bence tabiki

Yazdiklarinda daha cok satir var cikarilacak ama gecenin bu saatinde yazmak istemiyorum