vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben patlar derken ne kastettim bunu gerçekten anlayamadınız sanırım.
Benim söylemek istediğim şey anlamak istediğim olay otomasyon dünyanın en kral otomasyonu da olsa;
Verimerkezi dünyanın en iyi verimerkezi de olsa;
Elinde sonunda düzenli vardiyalı şekilde gerekli teknik bilgiye sahip personelin verimerkezinde bulunması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
Yalnız laflarımı cımbızla çektükleri için farklı şekilde algılanıyor.
Ben şunu dedim en başta da. Ben nullroute'dan çıkması için cumartesi günü ptesiyi beklemek zorundaysam burda hata vardır.
Olay nerden nereye geldi bu kelimemden sonra.
Ve hizmet aldığım fiyat Tr şartlarında gayet de yüksek bir fiyat.
Verimerkezi TR'deki en iyi verimerkezlerinden biri.

Merhabalar : " Ben şunu dedim en başta da. Ben nullroute'dan çıkması için cumartesi günü ptesiyi beklemek zorundaysam burda hata vardır."

Zaten 1 nullroute isleminin remove edilmesi icin 2 gun bekliyorsaniz bir hata degil buyuk PROBLEM vardir hangi datacenter olursa olsun.

Ben kalifiye eleman vurgunuza katiliyorum.Hindistandan sagdan soldan KVM erisimi vererek support icin anlasma yapan verimerkezleri destek sistemimiz mukemmel diyor.Ticket cevaplanma 10 dk yi gecmez diyip , kucucuk 1 islemi 2 saatte tamamlayan verimerkezleride gordum.Ki bunun yerine kaliteli elemanlar barindirmis olsalardi , ticket'a 20 dk da cevap verip sorunu 10kda cozselerdi asil kalite yakalanmis olurdu.

iyi calismalar.