Arkadaşlar Benim hiti yüksek bi forum sitem vardı. Lise 4 Öğrencisiyim yaklaşım 3 yıl önce bi forum sitesi açtım.

www.suppermp3.org Hostingimi Marmaradizayn.Net Karşılıyodu saolsunlar bana çok yardımcı oldular. Sonra r10.nER tEN Hosting bölümüne bakarak ordan araştırdım ve Efe Bey ile Konuşup Hallettik. Sitemin yedeği 1 gb tı. Sadece sql . Sitemi taşımamdaki asıl sebep mahkeme kararıyla kapatılmış olmasınıdır.

Neyse Yeni domain aldım yönlendirdim efe beyin serverına yedeğimi yükledi parayı yolladım. Önceden yurt dışındaydı yavaştı biraz sonra türkiyeye taşıdı serverı gerçekten hızı ve kalitesi dahada arttı. Uzun bir zaman kesinti filan olmadı. Şimdiki Bu olay gerçekten moralimi çok bozdu.

En çok üzüldüğüm Şey ise ben o site için harçlığımı harcamamıp hosting parası ödemiştim. Malüm Öğrenciyim O site için aç kaLmıştım. 70.000 Konu eklemiş özenle diğer kardeşlerimin eklediklerini saymıyorum bile Sitemin hiti Kapanmadan 30.000 filandı suppermp3.org Olarak Soraki ismi bidolu.org 'tu Ordada 2000 tekil hite ulaştım serverda sorunlar oldu.

Neyse uzattım biraz.

Benim Tek Yandığım nokta o kadar emek boŞa gitti. Yedeğimde yoktu Elimde.