anka81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiğin bilgi için teşekkür edip şu konuyu vurgulamak istiyorum. hatta sen bold yapsaydın keşke şu kısmı:
1- ie kullanmayın.
bi çok virus, trojan, spy ie ile bulaşır, ie siz internete girdiğinizde sizden habersiz kontrol için microsoft sitesine gidip internet alışkanlıklarınıza dair bilgilerinizi kaydeder. (xp ile birlikte, normal yolla asla silinemeyen index.dat dosyasını hatırlatırım. microsoft anonim bilgi kaydettiğini ve asla kimlik vb. özel bilgileri almadığını iddia etmişti. mevzu özel bilgilerinizi alması değil, çok şükür saklayacak bi suçumuz falan yokta, sizin internetinizi, bandınızı yer, pc boş yere kasar, sayfalar açılırken, kapanırken ağırlaşır vs. hatta bi not daha: komut satırına gidin ve şunu yazın: net user bu komuttan sonra SUPPORT_543534 -rakamlı kısmı salladım- isminde bi gizli kullanıcı vardır, bu lav.k işte sizden habersiz işler çeviren xp casusudur. bu kullanıcıyı hemen silin, bak bi pislik daha, bu kullanıcı denetim masasında falan gözükmez. silmek için komut satırına şunu yazacaksınız: net user SUPPORT_432545 /delete -support ile başlayan kullanıcı, gerisini salladım, tam adını yazıp silin- )
firefox, chrome, opera gibi canavarlar varken ie eşek yükünden başka bişi deil, hele bi de üstüne web tasarım, kodlama falan yazıyosanız tam bi lanet, illa bişilerde adilik yapacak, ben ie8 çok övüldü diye indirdim, denedim, aynı öküzlükle devam ediyolar, zerre değişiklik yok.
neyse uzatmayım, saygılar.
HelpServicesGroup içindir bahsettiğiniz kullanıcı.Yardım amaçlı pcnizdeki problemleri windowsa bildirir.Yanlış bilgilendirmeyelim