Selam
O kadar çok sınırsız trafik mereklısıysan al bakalım o dediğin fiatlarda 60,70 tl lik vps sınırsız trafik vericeklermi.
Siz sanırsam kendinizi beğenmiş tiplerdensiniz.
(host paralarını aylık ödeme olarak yapıcam. 3. domain 2 ay sonra baslı basına ödemesi gerceklesicek. fiyatlandırmanızı aylık olarak verin hosta senelik su kadar irc de su kadar alırım deilde iste bunlara aylık su miktarı isterim . gibi olsun yorumlarınız . birde 60 70 gibi sacma rakamlar sölemeyin okadar para verdikden sonra vps lokasyon alırım )
Asıl sizin bu istekte bulunduğunuz hosting konusu başlıca saçmalık!!!
iyi arayışlar kolay gelsin .
arkadaşım sacmalıyorsun ben sana sınırsız vps mi istiyorum diyorum ? yazıyı tekrar oku cve celala len me ola bildigince sakin ben kimseden gereksiz yorum istemedim işine gelen fiyat verir isine gelmeyen sesiz sakin cıkar gider
ben aylık irc ödemesi icin fiyat istiyorum trafigim yüksek diel ama düsükde deil orta halli bi site .manasında anlasılmasını istedim .ve adamın habire kafasına göre trafik parası istememesi ve benim userleirminde bu kapanıp acılmadan rtrahatsız olmaması sonucta bu bir irc herangi bir ddos saldırınsında sitenin kapanmaması için böle bir garanti isstiyorum .
yaptıqın konuşma bence terbiyesizlik okumadan anlmadan cevap vermişsin öncelikle sakin olmanı tavsiye ediyorum kimseye illede bana host versin yada illede bana böle avantaj saglasın demiyorum saglıya bilecek varsa saglasın diyorum okadar fazla trafigim yok orta halli birşey .
ben başa dönmelerden sıkıldım elimde vps de vardı 60 lira aylık veriyoduk ve bu güne kadar trafiginiş doldurmak nasip olmadı

neyse ilgilenen arkadasları ekliyorum görüşme için. herkeze iyi satışlar iyi günler diliyorum .