iyi günler arkadaşlar.
elimde 3 site var .
birisi irc 2 si normal olmak üzere. bunlara host arıyorum.
ancak söle bisorunum var bana host sağlıyacak sirketin başına buyruk makina deişikligi ne bilim kafasına göre kapanma işte yedek kaybına yol acmıcak şirketler olması gerekmekdedir.
isteklerim Şunlardır ;
irc.domain.com olan domain adıma 300 mb alan sınırsız trafik ve ortalama 100 subdomain harcarım .
(host paralarını aylık ödeme olarak yapıcam. 3. domain 2 ay sonra baslı basına ödemesi gerceklesicek. fiyatlandırmanızı aylık olarak verin hosta senelik su kadar irc de su kadar alırım deilde iste bunlara aylık su miktarı isterim . gibi olsun yorumlarınız . birde 60 70 gibi sacma rakamlar sölemeyin okadar para verdikden sonra vps lokasyon alırım )
2. site gine bana ait 200 mb web alanı trafik sorunu olmuycak .
3. site eski bir müşterime ayit bell i bir süre sonra normal senelik web ödemesini yapar su anda kendi elimizdeki makinayı kapattık. 1 - 2 benim irc ödemem içinde bulunucak ondan sonra sahibi ile görüscem eger sirketi beyenirsem senelik ödemesini yapıcak ve sirketin benden ayrı bir müştesii olucak .
ve söle birsey daha var ben web tasarımları yapıyorum eşe dosta akrabaya böle 1 - 2 site daha var elimde henüz başlamış deilim ama sanırım onlarada bu ara başlıcam onlarıda aynı kendi bulundugum host sirketine yönlendiricem . tabiki gönderdigim müşterilerlede ilgilenicek hosting şirketi istiyorum sonucta kimseye işini yaptım paramı aldım gerisi senin sorunun demek istemiyorum benden sonrada bırakdıgım kisilerin sorunu oldugunda ilgilene bilecek şirketlerin su andaki benim hostuma fiyat vermesi
ve birde ne zamandır bu işi yaptıqı önemli tabki cünki bir cok şirket var acılıyo kapanıyo kafasına göre aslında şirketdedeil bireysel kurum gibi bişeler

fiyatlarınızı bekliyorum iyi günleri isteklerim bunlar.
herkeze şimdiden teşekkür ediyorum.
Selam
O kadar çok sınırsız trafik mereklısıysan al bakalım o dediğin fiatlarda 60,70 tl lik vps sınırsız trafik vericeklermi.
Siz sanırsam kendinizi beğenmiş tiplerdensiniz.
(host paralarını aylık ödeme olarak yapıcam. 3. domain 2 ay sonra baslı basına ödemesi gerceklesicek. fiyatlandırmanızı aylık olarak verin hosta senelik su kadar irc de su kadar alırım deilde iste bunlara aylık su miktarı isterim . gibi olsun yorumlarınız . birde 60 70 gibi sacma rakamlar sölemeyin okadar para verdikden sonra vps lokasyon alırım )
Asıl sizin bu istekte bulunduğunuz hosting konusu başlıca saçmalık!!!
iyi arayışlar kolay gelsin .