arkaşaın söylediklerinme katılıyorum 3-5 çapulcu bi site kurup firma sitesi paket 150 lira demiş mesela. e müşteri haklı olarak ben site istiyorum ama bak sen 1000 lira diyosun adamlar 150ye yapıyor diyor. fakat onlara anlatmak çok zor oluyorki o sitenin 5 tane html sayfa 1 tane formda oluştuğunu. istediği ürün ekle ürün çıkar ona form buna efekt cart curt hadi şurdada bi arama olsun vs vs bitmiyor istedikleri. Ama yine de müşteri inatla gidip ucuza kaçıyor.

tabiki belli bir fiyat birliğine varmamız da mümkün değil yani ben 1 haftada yaparım bir siteyi öbürü 3 günde yapar biri 1 ayda yapar üstüne eksik yapar. Ama genel geçer şeylerde uzlaşılabilir bence. yani 300 tlden aşağı site olmaz gibi veya yoğun admin işlevli bir ürün sitesi scriptini 500den aşağıya yazmamak gibi.rakamlar afakidir ama yani herkes uzman olduğu siteyi kaça yaptığını söylerse fiyatlar ortaya çıakr yani 3 tane arkaşımız haber sitesi yapmıştır mesela. biri 1500 e yapmıştır biri 1000e yapmıştır biri 500 e yapmıştır. hanii ortalaması 1000dir deriz ozmn. vs vs böle fikir yürütülebilir.