playofcs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanın anlamam öle webmaster işlerinden.Webmaster destek@herseycs.com tarafından yapıldı sitem.Ayrıca websitemin oyunsunucumdan çalıntığı olduğu iddaa ediliyor.Hatta oyunsunucumda biz yazdırdık sıfırdan diyor.Oysaki ücretsiz dağıtılan bir script.Oyunsunucum yetkilisyle bu konuyu konuştuk.Ve beni mahkemeye verceğini söyledi.Bizde buyrun verin dedik bu sitenin hakları sizin değil.Zaten ondan sonra ne mahkeme kağıdı geldi ne başka bişey. Ben zaten bu forumda oyunsunucumda gördükten sonra siteyi tasarımı değişeceğimi söyledim.Fakat oyunsunucum'da ücretsiz bir scripti kendi tasarımlarıymış gibi göstermelerinden sonra kaldırmadım ve inadına değişmedim tasarımı.
Banneri senin yaptğını bilmiyordum.Bu scriptin içinde zaten vardı.Ve hiç dikkate almadım.
Bu scriptin içinde o banner varsa , o scripi ya kendileri yaptırmıştır mareze düşmüştür yada indirdiğiniz scriptin içine o bannerı koymuşlardır kaldı ki o banner benim emeğim , her ne kadar idarettende yapılsa.Tek bir yer için yapıldı.Oyunsunucum'un banner vs. bilerek üzerine playofcs yazmanız yada yazıldığı halde kullanmanız saçma değiştirmenizi bekliyorum.

---