Arakadaşlar akşam bu konuyu açan beim teyzeogludur ona yeni üyelik için davet gönderdim ama bir türlü onay maili gelmedi bende benim üyeligimle gir yaz dedim yazmış

Şimdi konuya gelelim teyzeoglunun köpek çiftligi var yani bu işi hakkıyla yapıyor yetiştirip satıyor benden yardım istedi ama benimde tasarım konusunda bilgim olmadıgı için buraya yönlendirdim yapılacak olan site sagında solunda aşırı fazlalıklar olmayann yani sade ama anasayfadan istenilen heryere rahatlıkla ulaşılabilen birşey olacak anasayfada köpek tanıtım resimlerif iyatları vs olacak birde satışı kredi kartı ve havale ile yapılabilecek şekilde tasarlanması gerekiyor yani siteye gelen ziyaretçi güven duymalıki alışverişi gerçekleştirsin

Buraya yazacak arkadaşlar arasında daha önce yaptıgı işler konusunda referans istiyoruz ayrıca rep puanı ve itraderi olmayan kişiler ile çalışma yapmak istemiyoruz

Şu an kendisi nette degil onun adına ben yazıyorum

Sitenin adına ( kopekburada.com ) yakışacak birşey ortaya çıkmalı

Siteyi kendinizinmiş gibi düşünün satış amaçlı açılacak bir sitede neler yapılabilir ona göre hazırlayın kendinizi bu işlerde fazla bilgimiz olmadıgı için nasıl birşey yapabilirsiniz bize örnek amaçlı linkler veya resimler verebilirsiniz