1)P*rno talep olduğu sürece olacak demek ayrı bir şey çoluğa çocuğa p*rno izletmek ayrı bir şey. Senin ziyaretçi profilinin %70 i 18 yaş altı ise bu arz talep meselesini aşar. O zaman talep eden çocuklara içki ve sigara yasağı da kaldırılsın.
2)***** sitelerin ne şekilde açılacağı ile ilgili bir bildiri yayınlanmasına gerek yok çünkü zaten yasal olarak hangi şartlarda açılacağı ile ilgili düzenlemeler var. Zaten tüm web siteleri TC Kanunlarına göre yayın yapmak zorundadır. Bloglara özel, adulçılara özel, forumculara özel bildiri mi yayınlacak?
Web site açmadan önce avukata danışan herkes hangi şartlarda sitesi kapanır hangi şartlarda başı belaya girer öğrenebilir. İnsanlara adam öldürmek yasaktır diye bildirimi gönderdiler ki herkes adam öldürmenin yasak olduğunu biliyorsun?
3)900 lü hatlara uygulanan sistemin internete uygulanmasını istiyorum demek internetin ne olduğundan ve nasıl işlediğinden pek anlamamak demektir.
4)Biraz psikoloji okuyun. Hatta en azından pedagoji okuyun. P*rno filmler insanları bilinçlendiren eğitimsel belgeseller mi belki daha iyi anlarsınız?
Cinsel hayatı ve yeterli deneyimi olmayan, bastırılmış kapalı kültürlerde sıkışmış cahil bireylerin hayatında P*rno filmlerin ne işe yaradığını bu forumda yazmak istemiyorum şimdi.
öncelik şunu söyleyeyim p0rnoyu savunduğum felan yok sadece hayatımızda olan bir şeyi göz arda etmemek gerekir.
1-çoluk çocuğa p0rno izletmek demişsiniz. benim falanfilan.com diye +18 sitem var diyelim bu adresi insanlar nasıl bulurlar %85 arama motorlarından. benim sitedem +18 içeriğe sahip bir site olduğu için çocukların ilgisini çekecek bir arama ile gelecek halleri yok heralde..! (kimse çocukoyunları aramasında +18 siteye gelmez) +18 kelime aranacak ki benim siteme gelecek haa olduda şans eseri benim sitem çıktı karşısına girişte
YASAL UYARI ...1117 Sayılı Muzir ve Neşriyattan Koruma Kanunun ilgili maddeleri uyarınca 18 yaşından küçüklerin web sitemizi gezmeleri YASAKTIR.Bu siteye gezmek tamamıyla sizin seçiminizdir.
internet kullanıcılarının bu siteyi gezmesi ve içeriğinin izlemesi konularında hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyecektir. 18 Yaşından Küçükler, bu siteye girmekle doğabilecek
yasal ve diğer sakıncaların tüm sorumluluğunu üstlenmeyi kabul ve taahhüt etmiş olmaktadır. diye bir uyarı koyduğum halde ısrarla bu siteye giriyorsa bu kişi o benim suçum değildir. her siteye giren elemana kimlik kontrolü yapacak halimiz yok.
2- tc yasalarına aykırı her site kapatılsın buna sonunakadar katılıyorum. ama +18 siteler (bu sadece ***** cinsellik değil kumar ve şiddet içeren yayınlarda dahil.) herkez kulaktan dolma işler ile bişeyler yapmakta bu işi tam uygun yapan çok az... herkez kuralına göre yapmayı öğrense çok iyi olacak. bu kuralıda ben koymucam devlet koyacak.
3-internetin nasıl işlediğini azçok biliyorum. 900 lü hatlardan kastım sadece bir örneklemeydi haa benim +18 sitelerle hiiiiç işimolmaz dersen girmezsin olur biter kimseye zorla siteye gir diyen yok. haa evde çocuğum var ailem var diyorsan da
TTNET // TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ Hakkında ,
http://www.microsoft.com/turkiye/gozcu.rar , gibi birçok koruma engelleri var çünkü internet faydalı olduğu kadar zararlıda olabilir. haa ben bunları niye yapim siteler kapansın daha iyi dersek. o zaman çocukları sokağıda çıkarmayalım sokakda elvan çeşit insan var hapcısı ,esrarcısı , alkolcüsü , delisi ,sapığı gibii. bunlar var diye sokağa çıkmayalımmı yani.
4-herşeyin eğitimi vardır hocam cinselliğin bile eğitimi var cinsellik sadece p*ornodan ibaret değildir. bizi leylekler getirdi hikayesine hala inanıyor değiliz heralde

bu hayatımızda olan birşey bunu kimse inkar edemez. ama bilinçli olarak yapılan her iş insana fayda sağlar bu cinsellik olsa bile