bana sorarsanız bu sektör bundan önce vardı bundan sonrada hep olacak çünkü arz talep meselesi birileri istiyorki insanlarda buna yöneliyor heleki türkiyede. birşeyleri yapmak zordur ama yıkmak çok kolaydır. bu tekelcilik illaki birgün kalkacak (ttnet) siteleri bugün kapatırsınız yarın p*orno1.com , onu kapat ,p*orno2.com bu sürer gider. haa çözüm yolu varmı var.
-siteleri kapattıracağınıza bir bildirge yayınlayın bir +18 site açılacağı zaman şu şu şartların illa taşınması zorunludur bu şartları taşımayan web siteleri yada meteryalleri mahkeme müdahale edecektir diye açıklama yapın herkez ona göre önlemini alsında site açsın
-ttnet madem tekelci bir sistem şuan alt yapısını komple değiştirmeli bence. nasıl telefonlarda herkez birdilekçe vererek benim telefonum 0900 lü hatlara kapatılsın , ülkeler arası aramalara kapatılsın diye bir seçenek sunuyor. öyleyse internet bağlatırken insanlara internetiniz bu tür sitelere açılsınmı kapatılsınmı diye bir alternatif sunmalı bence.
- en önemli etkende insanları bilinçlendirmek insanları cinsellikten uzaktutarak bişeyleri engellediğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz bu tür işler ancak insanları bilgilendirmekle olur. yasakcı zihniyetle hiç bir yere VARILMAZ.