zaten sorunda orda bedava yazılımlarla tema düzenleyip satmıyorum bizzat yazıyorum sistemi hazır cmsleri kurup emek harcamadan başkalarının hakkını yemiyorum bu sistemi yazıcam her satırı bana ait olacak adama vericem kodları oda anasının ak sütü gibi istediğine satacak ne bi başkasının emeği olacak işin içinde nede başka bir şey kimsenin emeği üstünden prim yapmıcak
Hazır cmslerle yapılan site satışlarını anlamıyorum nasıl boğazınızdan geçiyor başka insanların hakkını, emeğini bazılarıda diyorki tema yapıyorum

yapma kardeşim tema yapacağına html yap ama sen yap o zaman git parasını al harca istediğin gibi
yaptığınız işin hakkını verin hakkını özellikle web yazılım tasarım firmaları yazın yazdırın
ayrıca benim anlattıklarım 2000 TL etmiyorsa o zaman konuşun yazılımcılar Allah rıcası için anlattığım sistemi kaça yaparsınız yazın Ama sakın benim anlattığıma cms ymiş yok hazırmış varmı falan yazmayın yazarkende utanın kardeşim...
Alın teri ile İşimin hakkını vererek yapıyorum Üçkağıtçı değilim. Hergün geliştiriyorum kendimi Emeksiz para kazananlarıda kınıyorum her zamanda yardımcı olmuyorum ama öğrenmek isteyen herkese yardım ediyorum aylarca emek harcadığım scriptleri örnek olarak gönderebiliyorum yeterki öğrenmek isteyen olsun
Ne dedi ne dedi Cms de varmış ona 2000 çekilmezmiş. Dikkat et kardeşim bu cms değil BNS (Benim Scriptim yani bizzat ben yazıyorum beyim..)