LincolnSamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse kimseyi eleştirmiyor her ***** konusunda neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum zaten günah mı değil mi tartışma konusu.
Altını çizdiğim yeri söyledikten sonra o devamını getirmenin ne anlamı var ki?
Genel olarak konuşuyorum sadece bu konu için değil. Bazı arkadaşlar sürekli bu konuyu gündeme getiriyor ***** günahtır yapmayın etmeyin. Bunu biliyoruz niye hergün temcit pilavı gibi hergün ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsunuz konuyu. Herkesin günahı sevabı kendine bu konuyu tartışmak nedendir ? Bu konu birazdan kitlenir. 2 gün sonrada biri gider internethaberin sitesinden ***** sitesi olan adam 10 milyon dolar ceza yedi evini bastılar konusu açar sonra ordan ***** sitesi olan biri bana birşey olmaz der. Biri ordan atlar vay kafir ne diyorsun sen günaha giriyorsun der 5-10 kişi daha atladımı konuya olay kafirler ve günahsızlar tartışmasına dönmüş olur (Bunu ben demiyorum iki taraf için konuşuyorum adultcuları kafir olarak gören sözde günahsızlar ile günahsızım ben diyen arkadaşların düşünceleri bu)

O yüzden artık böyle konular açıp milletin günahını sevabının tartışmasını yapmayın.