1-2 mail geldi maillere attığım mesajı buraya da yazmak istiyorum.

Detayları şuan site üzerinde bulunan imza scripti kullanılacak. Bu scripte ilave olarak yazı bulunan kısımda devamlı farklı yazılar yayınlanacak ve bu yazıları başlarının attığı maillerden düzenleyeceğiz. Ayrıca siteler de kampanyaya katılacak. Yani site içerisinde ya bir yazı yazacaklar ya da bannerlerimizi koyacaklar. Biz de destekleyenler kısmına o siteleri ekleyeceğiz. Dolayısıyla birçok site eklerse pr yükselecek ve siteler de bu yüzden banner ekleyip pr backlink almak siteyecek. Şimdilik yapılması gereken 5-6 ayrı banner hazırlamak ki bu bannerle bloglarda, forumlarda, forumlardaki imzalarda kullanılsın.

Ayrıca haftada 1 imza atanların isimleriyle birlikte T.B.M.M. Başkanlığı'na, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı'na iletilecek. Bunun nedeni 1923 yılında yayınlanan 'Cenevre Çocuk Hakları Bildirgesi'nde, çocukların "yaşama, gelişme, beslenme, yardım görme, istismardan korunma" hakları güvence altına alınmış olması fakat bir şey yapılmamış olmasıdır.

Şikayet et bölümünde içerisinde cocuk istismarına yönelik içerik bulunan her türlü yayın bildirilecek ve buradan da http://www.ihbarweb.org.tr/ adresi yoluyla tarafımızdan şikayet edilecek.

Devamlı olarak gazete yazarları ile iletişime geçilmeye çalışılacak ve de bu sayede medyaya da yansıtmaya çalışacağız.

Facebook grubu yapılacak ve de oradan da siteye geliş yapılması ve de insanların bilinçlenmesi sağlanacak. Bilirsiniz facebook da insanlar sırf reklam için bile gruplara üye oluyor, yani diyorlarki görsünler beni bu grupta adam sansınlar falan filan.

Ama bu söyledikşerimin hepsi tek başına bana fazla.