Herkese iyi çalışmalar, hemen isteklerime geçeyim.
Reseller paketi alınacaktır..
Alan : 1 - 5 gb arası
Trafik : 60 - 100 gb arası
Bütün alt özellikleri sınırsız..
Lokasyon önemli değil, çalıştıracağım siteler ingilizce ve almanca olacaktır, yabancılara hizmet edeceğim için hızlı olmalı, kesinti minimum olmalı, kesinti olması halinde bile en çok trafik alan saatte değil, gecenin köründe olmalı.
Kesinlikle sunucuda *****, w.arez, mp3, zart zurt barınmamalı, bunu hissettiğim an -trader ve şikayet konusu açarım (kimsenin ekmeği ile oynamıyorum sadece almak istediğim resel hizmeti bu şekilde olmalı)
Sunucuda shell açıklarına karşı gerekli işlemlerin hepsi yapılmalı, çünkü benim sitelerim kıymetli w.areze düştüğü an, aldığım şirkette düşer.
Sunucu özellikleri mümkün mertebe iyi olmalı, ıp sayısı fazla olmalı, yedekleme minumum haftalık olmalı, botnet saldırılarına karşı güçlü olmalı (islami site açacağım).
Destek sisteminiz benim için önemli değil, zaten mümkünse ben resselleri alayım bir daha sizinle sene sonuna kadar yada ödeme gününe kadar görmeyeyim, onun için bir sorun çıktığı zaman siz bunu neden böyle yaptınız biz bunu şöyle yaptık demeyim, anında suçunu kabul edecek bir firma olmalı, çünkü bu olaylar çok başıma geliyor, karşısındaki insana çocuk muamelesi yapıyorlar ama ben 7 yıldır bu işin içindeyim. Az çok neyin ne olduğunu biliyoruz ve diyorum ki siz kumda oynarken biz ebeveyinlerinize hizmet veriyorduk

,
İsteklerim bunlarla sınırlı değil nihayetinde ama aklıma geldikçe yazarım, şimdilik herkese iyi çalışmalar.
Uptime oranı ve cpu oranınızıda belirtiniz.
Bu arada paket özelliklerini yukarda yazdım, bunun için uçuk fiyatlar vermeyin. (99 tl, 999 tl gibi).
Özel mesaj atmayınız, direk konuya geçin tekliflerinizi.