Selam Arkadaşlar, daha önce vBulletin kullanıyordum ama forum yapısından memnun değildim daha resmi duracağını düşündüğüm için vBSEO'lu vBulletin forumumu kaldırdım ve yerine WordPress kurdum. Bu konuyu site tanıtımlarına değil de özellikçe buraya açıyorum çünkü buraya WordPress sahipleri giriyor.
WordPress gerçekten başarılı lisanslı vBSEO'm vardı forumda ama sadece all in one seo ile eski hitlerimin 2 katına çıktı 1 haftada, buda WordPress'in başarısını ortaya koyuyor.
Sitemi nasıl buldunuz, tasarımı nasıl buldunuz kendi modifiyemdir churc teması üzerine ve de tavsiyeleriniz varmı;
eminemturkiye com (Zaman ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkürler.)
Temayı biraz daha editleyin, en azından crurc yazmadığınıza göre footerde, baya bir değişik olması lazım, tablo kenarlık renkleri hoş değil mavi yerine başka bir renk kullanabilirsin, şu alexa olayını kaldırabilirsin, amatör kalıyor bana göre, onun yerine etiketlerin üstüne kategorileri koyabilirsin, 3d boyutlu bir arkaplan tavsiye ederim (siyahı bol) birde yazı bölümünün orada hap mı, şeker mi, extacy mi ? ne o arka planda uyumsuz, hiphop severleri olumsuz gösteriyor, ana sayfa, iletişim, eminem kategorileri sayfaları baş harfleri büyük olabilir, küçük uyumsuz olmuş, aşırı derece renkli bir tema olmuş bence sade yapmalısın, ve banneri değiştirmelisin.
Eminem Haberleri ve Shady Records Haberleri bu minipost olaylarınıda aynı hizaya getirmeye çalışın, bunun için more imgesini aynı şekilde kullanın (örnek : ilk satırda more kullanın)
Çok acımasız eleştiriler olmadı sanırım

, bence sadece bende olmayacak eksikleri söyledim. İyi çalışmalar