Seni Erdal Demirkıran'la ilgili bir konuda yorum yaparken görmüştüm diye hatırlıyorum forumda okudun sanırım kitaplarını.''Sen şimdi gidecen ya Cehennemin dibine git'' kitabını okuduysan böyle olayları anlatıyordu.
Ben çok tutkuyla bağlısın , iyi anlar da geçirdiğin için ayrılmak zor geliyordur belki ama gitme dediğin yere gidip bir de alttan almamış,açıklama yapmamış sana hesap soruyor.
Affedersen bunun sonu gelmez bırak gitsin derim ben sadece uzun zaman sürmüş o biraz o özür dilerse affet diyebilirim ama gidip sen tamam özür dilerim öyle yapmamalıydım vs. dersen bir daha işin zor.

Kısaca demek istediğim bu.
Öyle düşünüyorum ben de
bence yol yakınken ayrıl.bi insan 7sinde neyse 70indede odur.ha ama sen dersen ben onun bu nazlı halini seviyorum diye.o zaman bişi diyemem
Benim de geçmişte hatalarım oldu ve değiştiğime inandırdım . O da değişebilir bence . Öyle demek istemiyorum o yüzden . Onun da başlarda , bu tarz davranışları çok daha fazlaydı .