Arkadaşlar tüm yaşadıklarımı birine anlatmam lazım . Yoksa delirmek üzereyim .
En baştan başlamak istiyorum .
Eylül ayında , bir kıza teklif ettim , hemen kabul etmedi ama , yaklaşık 1-2 ay sonra tam anlamıyla "evet" dedi .
Karakter olarak sinirli ve aşırı kıskanç , bazen de kuruntulu biriyim . Kendisi de her gün muhakkak erkeklerden teklif alan biri . Bu özelliği de , benim huylarımı tetikliyor haliyle . Sonra , ilk çıktığımız günlerde voleybol oynuyordu mesela. Okullar arası maçlarda vs. , spor salonunda . Haliyle seyiricler vs. oluyordu . Sivas gibi biryerde , bu pek kabul edilebilir birşey değil aslında . Hele ki liselerde , "ayı" denebilecek onlarca kişi var . Neyse bu konu da kapandı , daha oynamadı .
Diğer bir sorun , gizlilikti . Okulda ve ailesinde hiçkimsenin bilmemesi lazımdı . Haliyle ayda 1-2 kere anca buluşabiliyorduk . Bu başlı başına bir zorluk zaten .
Neyse , daha sonra bir şekilde devam etti , 8 ay oldu . Son 1 aydır , biraz değişmişti . Mesela , istiyor ki hiçbirşey demiyim , hep alttan alıyım , hep ben peşinden koşayım . Kendi hatalı olsa bile özür dilemesin , ben konuyu kapatayım . En son dün , okul çıkışı biryere gittiğini gördüm . Burada bir cadde var , 3.30 gibi , yani liselerin dağılış saatinde , ne kadar it kopuk var orda olur . Kenarlara oturur kızlara bakar . Bu saatlerde oradan geçmemesini rica etmiştim daha önce ,sebeplerini söyleyerek . Tamam dedi . Ama dün oralardaydı yine . Uyarmama rağmen . Ben de takip etmeye başladım . Aslında takip değil , gördü arkasından yürüdüğümü . Neyse , yarım saat kadar dolaştıktan sonra , gideceği yere vardı. Gidip , bunu neden yaptığını sordum . "Haber vermedim işte" dedi . Üstelik , "neden takip ediyorsun" diye de bir tepki verdi . Ben , özür dilemesini beklerken.. Ben de kırdım hattı fırlattım . O an verebileceğim en sert tepki oydu. Dondu kaldı öyle.
Ordan ayrıldım , yürürken yanındaki iki arkadaşı geldi yanıma . Neden haber veremediğini anlattı . Kontörü ve smsi bitmiş .. Yanına gittiğimde böyle açıklasa, bu kadar tepki vermezdim . Ama nedense , açıklama ihtiyacı duymuyor . "Nasılsa vazgeçemez" havasında sanırım .
Tüm bunlara rağmen , hala sevgimde bir azalma yok . Biran önce barışmak istiyorum . Ama böyle yapıp kendim geri döne döne , iyice bu hale geldi işte .
O , gittiğinde neler
yaptığım ortada . Ayrıca , 3 gün boyunca sürekli arkadaşlarıyla konuştum vs.
Şimdi o neler yapacak merak ediyorum. Yine umrunda olmayacak mı , yoksa benim yaptıklarımın en azından 3'te 1'ini yapacak mı . Umrunda olmazsa bir daha tükürdüğümü yalamayı düşünmüyorum . Ama onsuz da yapamıyorum
Daha anlatacak çok şey var da , özet olarak böyle . Yazıyı okuyan , yol gösteren , düşüncesini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler .
Kemal .