yazılarınızı okudum ve oyle guldum kı halınıze(halımıze) .Herkes bır tutunmus vatan topragı korunmalı ,vatana sahıp cıkılmalı,yok pkk ya meydan okunmalı su bu..Arkadaslar cıkarın artık at gozluklerınızı gercegı gormekten korkmayın.Hayat sadece pc basında ve Tv de gorduklerınız uydurma haberlerden kaynaklı degıl. Sıze sunu anlatayım bır ulke dusunun tankıyla F16 larıyla sılahıyla bır ulke ordusu nasıl oluyorda 5000 cabulcu koyluyu 26 senedır yok edemıyor? Nasıl oluyorda orada sehıt olanlar hep garıban cocukları oluyor?Sizler bu sekılde hıcmı dusunmezsınız.Tamam vatanı sevıyoruz ekmek yıyoruz yasıyoruz pekı ya enayı yerıne konmak cokmu hosunuza gıdıyor?26 senedır orada oynan sıyası oyunu nasıl fark etmıyorsunuz ,nasıl oluyorda orada nemalanan bellı sahıs ve kurumları gormezden gelıp vatana canımız feda dıyorsunuz?Anakuzuları sehit adı altında olup gıdıyor 26 sene oldu hala cozum yok yok yok.Yok bahar operasyonu yok kıs ayıklaması ,dağlara taşlara atılan onca bomba ve ardından mıllı servet pekı nereye kadar gıdecek hıc dusundunuzmu ? 26 sene dahamı orada kayıp vereceksınız?Siyasete gırmek ıstemem lakın daha dune kadar kurtce yasak dıye barbar bagıranlar bugun kurtce Tv kurdu ve resmı kanal yaptı ne oldu ulkemı yıkıldı?Ben kurt baba turk anneden doğan bır cocugum ve ınanın vatan mıllet adına her ıkı tarafıda kandırıp bırbırlerıne kırdırıyorlar bundan sonrada bır cok ınsan ve kısı sılah,uyusturucu,kacakcılık ıle delı paralar kaldırıyorlar.
paralı askerlık konusunda
Size soyle bır ornek anlatayım bır arkadaısm var iş veren 23 kısı calısıyor altında bu krızde 23 insan ve aılelerı ile en az 60 insan ekmek yıyor.Bu cocugu askere alıp neymıs hain avlamaya gonderıyorlar.Şimdi sorarım size bu ıs yerı kapanacak 60 insan ac kalacak bumu ülkenin gelişme politıkası.

bunlar tekil örnekler daha cok irdelenir ama burada girmiyorum onlara lütfen biraz geniş düşünün artık vatan millet sakarya derken ülkenin bir durumana bakın...