Madem böyle bir konu açıldı bende bir kaç şey belirteyim;
1: Öncelikle firma olmasına dikkat edin,ve her altına YS numarası veya vergi numarası yazana inanmayın.
( Bugünlerde bir çok kişi bu sahtekarlığı yapmaya başlamış
YS sorgulama Vergi No Sorgulama )
2: Lütfen, ama lütfen ucuz fiyatlara kanmayın birde alacağınız hostingin özelliklerine bakın sadece fiyat ile değerlendirmeyin.Sunucuyu tıka basa doldurup,daha çok kazanmak isteyen yerine
sunucuya makul olan ölçüde müşteri kabul eden firmalarla çalışın.
3: Bu önemli,referanslara bakın ve bir iki tanesinin sitesinden iletişime geçin ve sorun
4: En önemlisi bana göre eğer bir firma veya şahıs, satıcının web sitesine girdiğinizde çalışmayan linkler yada satın al dediğinde msn ekle gibi pencereler çıkıyorsa hele hele iletişim tıkladığınızda sadece bir iletişim formundan oluşuyorsa hemen o siteyi terk edin.
5:R 10 a verdiğiniz hosting arıyorum ilanlarına ; ekleyin görüşelim,ihtiyaçlarınzı karşılayabileceğimi zannediyorum,gibi anlamsız cevap yazan her kim olursa olsun tanışmayın.
6: Destek, hangi hosting satışı yapan siteye girdğinizde 7 24 destek yazar fakat nedense aradığınızda ulaşmazsınız bunu hostingi almadan önce test edin.
bu desteği hangi kanalla veriyorsa telefon yada ticket yada farklı bir yol burdan deneyin.
7:Telefonda veya msn de hizmet istediğinizi belirttiğinizde ve sorularınıza, tabi hocam olmazmı

, buluruz merak etmeyin,hallederiz v.b.gayri ciddi cevap verenlerden uzak durun, bana göre sağlayıcı net ve açık konuşmalıdır evet, var, yok mevcuttur gibi.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar aklıma gelirse eklerim, herkese hayırlı satışlar ve saygılar.