Reklamstore u severim ben.Ocak 28,2009 da askerden geldim ve firma sahipleriyle görüşmek istediğimi belirttim (şubat 20,2009) Firma sahiplerinden Ali bey ile yaklaşık 45 dakika süren bilig alışverişi yaptık..
Gittiğim gün sunucuları yeniliyorlardı hatta...
Piyasadan xxx bin liralık(milyarlık) alacakları var imiş..Bunun verdiği sıkıntıyla tıklama ücretlerinde biraz mecburi düşü yaşanmış(bazı arkadaşlar zararı bizlemi kaptcaklar der eminim ama biz hep ben dediğimiz için kaybetmiyormuyuz zaten?)
Görüşmeye gittiğimde şirkete yeni kişilerin işe başladığını söylemişti ali bey,bunlar üst düzey yöneticilik yapmış insanlar...
Tıklama ücretleri vs ne zaman yükselecek dediğimde alibey ;
Şuan için reklam dönmesi açısından bazı reklamların tıklama ücretlerini düşürdükleri kabul etti,nedeni hem reklam dönmesi açısından,hemde server masraflarını karşılamak olduğunu söylemişti
Ne zaman düzelecek bu sorun dediğimde
Mayıs ortaları demişti...
Yazılım olarak yeni Bot yazmışlar yani sitenizi indexleyecek artık reklamstore,ayrıca kategorilendirmeler ayrıntılaşacakmış(bu oldu)
Şimdi bu yazıyı ben neden yazdım?
Cumhuriyet tarihimizden bu yana teknolojide vs herşeyde dışa bağımlı bir memleketiz.
Bizler kendi değerlerimizi sürekli yitiren bir toplumuz..
Cebim dolsun yeter mantığındayız..
Tamam kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil yada reklamstore babamızın oğluda değil.
Ama biz ona destek olucaz,ajanslar bunu görecek reklam vercek daha çok reklam dönecek daha çok kazanıcaz bizde reklamstoreda reklam verende..
- repler şov olur eminim.
Şuda bilinsin kimsenin avukatlığını yapmadım...
Yeri gelir adtech ide överim yeri geleri softreklamı da ..
Yeterki türk malı olsun,dürüst olsun..
SAYGILAR
not konuyu tamamen saptırdınız arkadaşlar.Bu yazıyı ben yazdım.Reklamstoreun bir bağlantısı yok.Konuyu saptırmayalım lütfen