Açıklayıcı bir yazı yazıyordum. Forum sayfası durduk yere yenilenince yazdıklarım gitti. Sonrasında hevesim kırıldı. Yazmaktan vazgeçtim.

Bir şeyi dile getirmek istiyorum.

1 Mayıs, hiç bir zaman yönetenlere veya polise karşı bir eylem olmamıştır. 1 Mayıs işçi sınıfının birlik ve mücadele günüdür. Sendikaların, 100. yılı kutlanacak 1 Mayıs için Taksim'de ısrar etme nedeni; 1 Mayıs 1977 yılında alan dışından insanların üzerine açılan ateş sonrası polisin ateş açanları yakalaması yerine panzerleri insanların üstüne sürmesi sonucu panzer altında ezilen ve Kazancı Yokuşu'na doğru koşmaları için galeyena getirmesi sonucu yokuşun başına park edilen kamyon nedeniyle insanların birbirlerini ezip can vermelerini aynı alanda hep beraber anmak istemeleridir.
Kanlı 1 Mayıs

Her olayda olduğu gibi sabote etmeye çalışanlar yine olacaktır ; fakat, 1 Mayıs demek bu kişilerle polisin itişip kakışması değildir ve bu şekilde gösterilmeye çalışılmasından rahatsızlık duymaktayım.

1 Mayıs 1977'de hayatını kaybeden canlarımızı saygıyla anıyorum ve işçi sınıfımızın bayramını kutluyorum.

Binlerce kişi gibi sabah 10'da Şişli'de olup Taksim'e doğru yola çıkacağım.

Yine, önceki senelerde olduğu gibi İstanbul çıkışından itibaren trafik yavaşlatılacak, köprülerden şerit eksiltilecek, feribotlar kıyıya yanaştırılmayacak ve insanların alanlara yetişmesini engellemek için her yol denenecek ve neticesinde her yer 1 Mayıs alanı olacak.