Konuyu açan kişiye saygı değer arkadaşım diyerek başlamak isterdim fakat saygı duyulacak bir tarafını göremiyorum.
Sizin şahsı sorunlarınıza bizim firmamızın isminizi karıştırmanıza asla izin vermeyiz. Biz forumlarda doğru dürüst satış bile yapmıyoruz ama nedense kuyruğu sıkışan gidip forumlara abuk sabuk şeyler yazıyorlar. Yerel ve kurumsal çalışan bir firmayız ve müşterilerle yüz yüze teması her zaman tercih etmişizdir.
Firmamızdan kayıtlı olarak Reseller paketi almışsınız ve 1 aylık kullanım sürenizden sonra hesabınız duraklatılmış ve daha sonra kendi isteğinizle hesabınız kaldırılmış.
Bahsettiğiniz domain ise başka bir kişi tarafından firmamıza belirtilmiş ve firmamızda domaini kaydetmiştir. Bize başkasının kaydettirdiği domaini tutup başkasına ne olursa olsun veremeyiz. Bize domaini kaydettiren kişiler derlerse ki şu şu domainler bu kişilerindir kendilerine tahsis edilmesini istiyoruz ve bizimle bağlantısı kalmasını istemiyoruz şeklinde bize bir açıklama gelirse biz bu açıklamadan sonra işleme sokarız. Yok, siz kendi başınıza gelip bu domainin sahibi benim transfer etmek istiyorum derseniz biz size orada durun deriz neden mi?
Çünkü domain ya sizin değilse ya bize yanlış bir işlem yaptırırsanız?
Tabi ki bir diğer seçenekte var domain gerçekten sizin olabilir fakat bunun bi şekilde kanıtlanması gerek değil mi?
Bizde kayıtlı olan her domain Telekomünikasyon kurumuna kimin kaydettirdi ve gerekli açıklamasıyla iletilmektedir.
Domain konusunda çok hassas hareket ediyoruz kimsede buna kusura bakmasın. Çünkü domainde yanlış bir işlemin sonucu geri dönüşü asla olmaz bunu hemen hemen internetle haşir neşir olan herkes bilir.
Firmanın yetkilisini başka bir kişiye arattırıp konuyu arz ediyorsunuz daha sonra takıştığınız insanlarla mutakıp kalıp sorunun çözülmesine doğru ilk adımı atıyorsunuz peki bu saygısızlığı neden yapıyorsunuz bunu da biz size soru olarak yöneltiyoruz.
Bu sektörde olan her meslektaşımıza sorarız ki;
Elini kolunu sallayıp şu domain benim transfer etmek istiyorum deyip işlem yaptırmak isteyen birisine acaba tepkileri ne olur?
Tekrarlamak istiyorum domainin gerçek sahibi siz olabilirsiniz fakat firmamıza domaini kaydettiren şahıslardan domain hakkında işlem talebi gelmez ise domain üzerinde hiçbir işlem yapılmaz.
Saygılarımızla.