schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer gerçekten gönderilecekse, bu adama dünya para ödendi ve şu anda ben fb ye kattığı esktra bişey açıkcası göremedim.

Futbol olarak çok aşırı bir şey katmasa da Fenerbahçenin avrupada daha iyi duyulmasına, belirli bir popularite kazanmasına sebep oldu diye düşünüyorum. hatta ödenen paraların büyük bir kısmı o forma satışlariyla , Sezon başında Roberto Carlos'u izlemek için stadı dolduran taraftarladan alınan bilet paralarıyla karşılanmıştır. Bu tür futbolcular size sadece saha içinde değil saha dışında da çok şey katabilir. ayrıca Carlos Fenerbahçe de bana göre çok da kötü bir futbol sergilemiyor. beklentilerin yüksek olmasından ötürü bu yorumlar geliyor diye düşünüyorum. Kabul 4, 5 sene önceki Carlos gibi koşmuyor, 4-5 sene evvelki Real Madrid de Brezilya milli takımında izlediğimiz Roberto Carlos Gibi performans sergileyemiyor bu konuda hem fikiriz ama takım arkadaşlarina bir abi hatta bir antrenör gibi yaklaşması, takım içinde oyunculara nereye pas atacağini, oyunu nereye açacağini iyi gösterebilmesi, saha içinde bir teknik direktör gibi direktif vermesi bana göre büyük + kazandırıyor takıma. umarim 1 sene daha takımda görürüz kendisini. futbol kariyeri bitiminde Fenerbahçe de yardimci antrenör olmasını çoğu Fenerbahçeli ister sanırım