Alıntı
parladığım felan yok sadece sizin daha önceden bot yazdığınızı bildiğim için konularınıza baktım acaba daha önceden hangi sitelere bot yazmışsınız izin almışmısınız diye bakmak istedim.
Botu legal hala nasıl getirebilirm hosta çekme yerine embed kodu olarak eklenirse sorun teşkil edermi acaba.
Forumda takip edebildiğim kadarı ile genelde botlar için arkadaşlar hosta çeken türünde talep ediyorlar ve diğer arkadaşlarda o şekilde yazıyor.
ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
kral oyun artık sanırım "sitene ekle" desteğini vermiyor ve .dcr dönüyor artık galiba uyandılar botların varlıgından herkes oraya bot yazmış gordugum kadarıyla.

bende ilk botlarımı kraloyun ve bir yabancı siteden almıstım oradaki sitene ekle kısmını alıyordu ve daha sonra bıraktıydım

y8.com da her oyunun altında sağda "Add this game to your web page!" var orada kodu veriyor onu alabilirsiniz zaten oda sitene eklemek isteyenler içindir sanırım bu şekilde sorun teşkil etmez cünkü bunu veriyorlar.oyunları ve resimleri hostuna cekmek isteyenler sana ulaşırsa özelden yapabiliyorsan yaparsın(anlamışındır sanırım)

hayırlı satışlar