Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
digi yanlış düşünüyorsun öbür konuya yazılmış bakarsan görürsün reklam verene ne hakla ne cezası kesicen işini yaptığı içinmi çok saçma servis sağlayıcılar sokmasın kardeşim prno sitelere çoluk cocugu zorlamı sokuyolar anne baba olacak insanlarda çocuklarına baksın ilgilensinler internetinde bokunu çıkardılar o kısıtlı bu kısıtlı sizde tutmuş nediyorsunuz +18 cocuk işi değildir girmesinler.
Müdür kesinlikle yanlış düşündüğümü sanmıyorum.
Erişime sınırsız açık olan ve tek sınırlandırması girişinde +18 yaşından küçükler girmesin yazan bir siteye reklam vermek yanlıştır. Sen kendi ticari hayatını düşünüyor olabilirsin ben de Türk halkının çocuklarını düşünüyorum.

Sen ve diğer 1000 tane shopçu reklam yapabilesiniz diye milyonlarca çocuğun hayvan, tecavüz, hamile, grup etiketlerine boğulmuş sitelerde gezmesini istemiyorum.

Adı üstünde çocuk. Yaşının kendinin bilincinde olsa çocuk demeyiz adam deriz. O yüzden site girişine konulan o 18 yaş legal yazılar kimseyi kurtarmaz. Üyelikli ve üyelerin +18 olduğu denetlenen sitelere reklam verin. O zaman gerçek hedef kitlenize ulaşırsınız. Yok ben ortaya reklamı veririm 18 yaşından büyükler alır gider 18 yaşından küçükler bırakır kaçar diyorsan en az p*rno sitenin sahibi kadar suçlu olursun benim gözümde...

Zaten ortada bir suç varsa suça sponsor olan reklam veren de suçludur. Oratada bir suç yoksa bu siteler neden kapatılıyor?