Merhaba sevgili arkadaşlar yarışma sonuçlanmış gibi tavırlar almışsınız ancak yarışma henüz sonuçlanmamıştır. firma tarafından değerlendirmeye alınmıştır ki buda en doğal hakları, tmanina arkadaşıma konuyu doğru takip edip yazma gereğinden dolayı teşekkür ederim, dediğiniz gibi yarışmayı sonlandırmayı düşündüm bir defa yapmıştımda ancak detaylı düşününce bazı arkadaşların emeğine yazık olucak kurunun yanında yaşta yanıcak diye düşünerek devam ettirdim. kimisi dedi domain vs vs vs bir başlayan ardına aldı orduyu demedikleri birşey kalmadı. gereken tüm cevaplara rağmen görmemezlikten gelinen bu arkadaşlar hiç kendini yormasınlar o ödül sahibini bulucak ve sizde bu laflarınızla utanıcaksınız. ve şunuda bilmek lazım acılacak olan tüm yarışmaları bekletmekteyim. siz varya sizler emin olun sizden daha guvenilir bir insanım,sadeceye logoyu yapıp teslim etmek değil guvenirlik emin olun onun ödemesini cıkartmak daha buyuk bir sorumluluk allahıma şükür bunca yarışmadan sonra hemen hemen 10 arkadaşımız ödül kazanmıştır hepside almıştır.
1 yarışmamda ödül hak edip henuz almayan himmet arkadaşımızın ödemesi firma tarafından bekletilmektedir. sanırım maskot ödemesi ile birlikte yapılacaktır.
onun dışında kendini bilmez bir çocuk ablatros: yarışma düzenledim 1nciye 50 tl dedim yarışma başladı bitti,sonucada yazdım 2nciyede 15 tl kendisinden hesap no istedim ablatrostan nasıl bir hesap no verdiyse ödeme geri iade edildi, ya akıllı insan yarışmada 2nci diye birşey yoktu ben seni 2nci etitm 15 tl veriyorum sana, senin gözünde neden ben *********** oluyorum??? yani hiç olmadan sana ödeme yapıyorum sanad efalarca uyarı veriiyorum hesap doğrumu başka hesap no ver cıkartıyım anında diyorum yok sen dolandırıcısın yani bu arkadaş tamamen bir oyuncu amacı 15 tl almak değil rencide etmek. işte öyle saymakla bitmez Allah kimsenin hakkını boğazımdan gecirmedi, gecirtmesinde. Tüm katılanlara yarışmacılara yorumculara teşekkür ederim.