Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam dostum sen haklısın.
Senin yaptıgın o siteyi cok begenmiştim.Gözüm vardı.Çaldım ve bir kaç yerini editliyerek boyle bir tasarım yaptım...
Mutlu oldun mu ?
Burda polimik yaratmaktan baska bırsey yaptıgımız yok.O yuzden konuyu kapatmak adına ben senden OZUR DİLİYORUM. sen haklısın Ben senin tasarımından esinlendim.bahsettiğin gibi her yer aynı.Kusura bakma.Ve tesekkur ederim bana ilham kaynagı oldugun ıcın.Ok ?
Hala benim nedemek istediğimi anlamamışsın. Sorunumuz senin benden özür dilemen değil böyle birşeyde istemiyorum tek istediğim bunu en başta yapmanızdı ben size hırsızsınız vs. demiyorum sadece esinlendiğinizi en başta yazsaydınız diyorum ve o son mesajındaki laflar da onları yazmamı tetikledi. Ayrıca esinlensen bile bunu sorun yapacak bir insan değilim tanıyor beni tanıyan tam aksine size fikir bile verebilirim ama yazdığın mesajlarda artık belirli bir noktayı geçtiğin için onu söyledim yoksa ben esinlenmiyorum diyen insan bile belirli kaynaklardan ilham alıyordur bunun için ben seni suçlamıyorum. Ben ilk başta da konuya yazdım burada amacım seni aşağılamak yada kırmak değil sadece yorumumuzu yaptık. Haklı olduğumu düşünüyorum.