Arkadaşlar ben turkuazca arkadaşı tanımam o yüzden size ne bu yarışma yatmıştır tarzı bi konuşabilirim ne de bekleyin gelir paranızı verir diyebilirim. Ama sadece şunu söylüyorum; yarışma daha bitmeden domain i almadın, traderlerin gerçek değil tarzı konuşmalarla arkadaşı eleştirmeye başladınız. Arkadaşın suçu neydi forumda 2000 ytl lik bir teklifle iş yaptırmak mı? 50 ytl lik bi konu olsa bu kadar üstüne gidermiydiniz? Şahsen benim bu kadar üstüme gelinse bırakır giderim. Zira kimse üstüne alınmasın ama yapılan işler arasında 2000 ytl ye değer bir maskotda göremedim. Her neyse konu yapılan işin güzelliği değil. Söylediğim gibi ben size turkuaca arkadaşı savunmuyorum sadece bu eleştirilerin başladığı tarihe bakın sizcede erken değil mi? Turkuazca paranızı ödemezse birazda sizin kabahatiniz var bunu kabul edin. Paranızı öderse nasıl kendinizi affettirirsiniz ya da afettirmek istermisiniz o kadar yüzünüz var mı bilemem. ama şurası kesin 2000 ytl lik bi grafik yaptırmak isteyen bi üye olsam bu konuyu okuduktan sonra bu forumun bunu henüz kaldıramadığını düşünürdüm. Ki tasarımda alt sınır koyalım diyenlere sözüm(ben de söylemiştim aynısını) bence bu forumda üst sınır konulmalı 2000 ytl yi kaldıramıyorsunuz.