Arkadaşlar, aspplus 'tan aldığım lisanslı bir emlak scripti var. Bu emlak scriptinde 5 resim ekleme özelliği var. Ben bu resim ekleme sayısını 8 e çıkarmaya karar verdim. Asp 'den anlamıyorum fakat mantık yürüterek birşeyler yapmaya çalışıyorum. Öncelikle resim ekleme sayfasında 8 resim ekleme alanını sorunsuz hallettim. Ondan sonra ilanın gorundugu sayfada 5 resım alanını 8 'e cıkarınca db sıralama hatası verdi. Acces db sını ındırdım ve ınceleme yaptıgımda foto, foto1, foto2, foto3 ve foto4 dıye sıralanan bolum vardı. Ben de arkasına foto5, foto6 ve foto7 dıye sıralama yaptım ve ılan gosterme sayfasında gereken kodları aynen uyguladım.
İlan gösterme sayfasında 5 resım yerıne 8 resım sorunsuz olarak cıktı. Buraya kadar ıslem tamam gorunuyordu. İlana resım ekleme sayfasına geldıgımde, sonradan ekledıgım 6,7 ve 8. alanlardan resım ekleyıp yukle dedıgımde soyle bır hata verıyor;
Microsoft JET Database Engine hata '80040e14'
'id=75" AND uye_id=15' sorgu ifadesi içindeki Dizede sözdizimi hatasý
/ilan_foto_upload6.asp, satır 86
bu hatanın harıcınde admın panelıne gırdıgımde "tum emlak ılanları" baslıgına tıkladıgımda ıse su hatayı verıyor;
Microsoft VBScript çalýþma hatasý hata '800a000d'
Tür uyumsuz: 'HTMLEncode'
/admin_ilanlar.asp, satır 213
bu hataların harıcınde baska bır hata gozume carpmadı. Resım sayısını 8 e cıkarmak ıcın yardımcı olacak arkadaslar varsa desteklerını beklıyorum. Şimdiden teşekkürler.