Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar yorumlar için sagolun.Siteyi tasarlıyan kişi olarak en az Ntie kadar bende bu yorumları okuyorum.Bazı arkadaslar "Şu tasarımın aynısı" , "Cok basit olmuş" demişler.Eyvallah sagolun arkadaslar.En nihayetinde yorum bekliyoruz ve herkes "Guzel oLmus" demek zorunda degil.Şahsım adına begenmeyenlere "Cok biliyorsan sen yap" deme geregi bile duymuyorum.Beni üzen tek nokta tasarımın baska bir tasarıma benzedigi konusunda.Evet benziyor olabilir.Butun arama motorları google ye benzemiyor mu ? Yada mynet'in menuleri yahoo'nunkine? En nihayetinde bir birini andırıyor olması normal.Tasarımcı arkadaslar, ozellikle benzedigini idda eden arkadaslar; Gri yada Gök mavisi bir rengin uzerıne kırmızı içerik koyarmısınız? Yani yakısmaz dimi? Birbirini tamamlayan renkleri kullanıyor olmam sizin sitenize benzedigi anlamınamı geliyor? İyi o zaman hic bir haber sitesi manset haber sistemi kullanmasın yada kategorilerin son 5 haberlerini dikdörtgenler içerisinde yayınlamasın.Niye ? Cunku birbirine benziyor dimi?? Ha esinlenme konusuna gelince acık acık konusmak gerekirse ben burada yeniyim.Uzun bir süre once kayıdım vardı ama yenı yenı mesaj yazmaya basladım.Tutupta "Acaba nasıl bır tasarım yapmıslar bunlar?" dusuncesine ve kaygısına dusmedıgım ıcın bahsettıgınız siteyi gormedım bıle.Ama Ntie arkadasımız bana begendıgı bır kac ornek gosterdi ve o ornekler içerisinde kesinlikle ve kesinlikle bahsettıgınız ornek yoktu.Zaten kendısınınde belirttigi gibi Teamwiever ile canlı canlı bıre bir butun herseyi izledi ve begenmedıgı yerlere mudahale ederk "Şurasını şöyle yapalım" dedi.En nihayetinde bu tasarım ortaya cıktı...Velhasıl kelam musterim/arkadasım (Ntie) begendıyse gerisi o kadarda mühim degil.
Yorumlar için tekrardan tesekkurler.
Evet... ben bu yoruma sinirlenirim arkadaş, ben bir yarışmaya katılayım ve o yarışmadaki çalışmalarım için 1 hafta mı öldüreyim sonra adamın birisi çıksın tasarımdaki şablonu kopyalasın arka planı çeksin düzeni aynı düzende oturttursun sonra gelsin Teamviewer dan da izlettirdi o yaptı desin biz açıklama yapalım açıklamamızı yapktıktan sonra herkez yine güzel tasarım diyerek bizim yaptığımız yorumlara bakmasın " harika dehşet" gibi yorumlar gelsin ama biz ti ye alınmayalım sonradan tasarımı yapan arkadaş gelsin her arama motoru google'a benziyor gibi bi örnek versin ve ben bunu ciddiye alayım ? sen burada napmaya çalışıyorsun yok benim beklediğim cevap benzerlikler olabilir ve kusura bakma idi ama burada yapılan yoruma bak biz bunları en başta yazdık tasarım benziyor diye ama hala millet çok harika tasarım diye yorum yapıyor...

ve arkadaş gelsin bide şunu desin

Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ntie : mucx :P
@staticiation : cok sagol.begenmene sevindim.tasarımı yapan benim.
@mizraklar : cok haklısın.biz Türk milleti olarak hazıra nazır bir şekilde yaşadığımız için pek kadir kıymet bilmez ve kendi emeğiyle birseyler yapan birisini goruncede hemen "bak şundan esinlenmiş,şurası şunun sitesine benziyor,arkaplanı aynı vs vs" gibi kelimelerle meyve veren agacı taşlarız.
bugüne kadarda alıntı yada esinlenme yapan insanlara kesinlikle kırıcı rencide edici birşey söylemedim hep yapıcı şekilde konuştum forumda da yine bugüne kadar hiç bu tarz tartışmalara girmedim ki zaten ben bu konuya ilk yazdığımda öyle kırıcı şeylerde yazmadım sadece benzediğini yazdım ama sen üzerine hala bunu inkar edip bu yorumları yapıyorsan işte ozaman ben bu tavrımıda alırım, diyecek hiç birşey bulamıyorum...

Ne yapmaya çalışıyorsunuz şahsen çok merak ediyorum buyrun benzeyen tasarımda http://enesates.net/sunum/sinav/3.htm bu açın yan yana karıştırın açıklamasınıda uzun uzuuun yaptım nerelerin benzediğini https://www.r10.net/tasarim-logo-temp...post1058573305 ilk yorumumuda gördünüz ben burada bu Erturk un o yorumundan sonra bu tavrı göstermem doğal ama artık uzatıpta konuyu sündürmek istemiyorum, bu mesajdan sonrada " harika tasarım " yorumlarıda gelecek uzatmıyalım iyi işler.