Merhaba r10 sakinleri,
Kısa açıklama:
Konuları uzun zamandan beri inceliyorum ama yorum yazmıyorum ve takip ettiğim konulara göre birçok firma var işinin ehli gerçekten işini bilen ama bazı firmalarda var ki işi tam bilmeden bir anlık bir hevesle açılan firmalar bunlar.Hosting firması olmayı çok kolay sanıpta 1,2 hafta yürüttükten sonra hevesi bitince çekip giden firmalar bunlar.Bakıyorum ki kişi hosting satıyor işte öyle geçimini sağlıyor bol kazançlar versin daha fazla kazansın ama bunu sahtekarlıkla yapmasın alın teriyle yapsın.Örnek: Bir kişi hosting satan kişiden 10 gb reseller alıyor ve birde tasarım yaptırıyor kişi parayı ödüyor önceden ama 10 gb reselleri veren kişi 1 hafta sonra çekmiş gitmiş ne server var ortada nede tasarım.İşte böyle olunca alın teriyle kazanılıpta canını dişine takarak çalışan adam hosting satan kişiye parayı veriyor ve enayi yerine konuluyor.Hiçbir zaman emek hırsızlığı veya üç kağıtçılık yapmayın ilerde çıkar acısı.
Sadete gelirsek:Hosting alıcağınız firmayı ilk önce bir araştırın soruşturun
Nasıl Bilirsiniz bölümünden sonra hosting alıcağınız kişiden gerekli belgeleri isteyin ve sonra iş yapın lütfen tanınmamış veya ismi karalanmış kişilerin ucuz fiyatlarına kapılıpta sonra pişman olmayın.
Bu mesejı dikkata alırsanız işinize yarıycaktır Saygılar