Merhaba r10 ailesi.
Size yaşadığım rezillik öyküsünü anlatmak ve buraya girmemenizi tavsiye ediyorum..
Buradan 1 reseller birde alan adı aldım herşey düzgünken reseller hakkında fazla memnun kalmadığım için şirket değiştirmek istedim tabi bu benim en doğal hakkım değilmi domaini başka yerden hostingimi başka yerden alırım. Sonra domain'in nslerini yönlendirmek istedimki domain kullanıcı panelimde yok 3 gun uraş verdim domainimi attılar panelime'ki bu seferde ne domain who'is bilgilerini değiştirebiliyorum nede ns'leri onuda gittim destek msn'ine söyledim 2,3 saat içinde yönlendirdik hadi dedim olur hepimiz insanız yani hata yapmıştır izinlerde bende yapıyorum öyle hatalar sonra ben yine vazgeçtim transfer etmek istedim domainimi buda her şirkette olan hizmet şirket yetkilisinin verdiği cevap böyle hizmetimiz yok ya nasıl yok? Hemen merak ettim isimetscil.net'i aradım bizzat sordum aynen şöyle dedi iismtescil: Her hizmet'veren in transfer hizmeti olmak zorunda. bende bu sözü elyasa.net.tr yetkilisine ilettim ama dedi şirketler kendine göre haraket edebilirler belli kurallara uymuyolar yani. Tamam hadi domainde senin şirketinde kalsın bu seferde elyasa.net.tr deki hesabım silinmiş ve şirket çalışanının bana dediği lafa baksanıza ...
Ben bu hallere düştüm siz düşmeyin.