Bahsettiğin konuyu kim açmış bak bakayım ? Ben altına yorum yapmışım. Orada önemli bir konu var ve haber başlığı açılmış. Bu arkadaşın açtığı ise abuk subuk bir yorum başlığı. " Bütün takımlar için böyle başlıklar açarsak ne olur ? " diyorum ben sana ama sen tuttuğun takımı koruma psikolojisi içerisinde etrafa saldırıyorsun. Ben Karşıyaka büyük takım, küçük takım yorumu yapmamışım sen kalkıp diyorsun ki " Sakarya hakkında konu açılıyorsa Karşıyaka hakkında hoplaya zıplaya açılır. " Önce bir oku, anla karşındaki ne diyor. Yorum yaparkende seçtiğin kelimelere dikkat etsen iyi olur.
Burası bir webmaster forumu, taraftar forumu değil. Dozunu kaçırmadan futbol hakkında tartışıyoruz. Yok ben kendi haklarımı kullanırken başkalarının hakkını ezerim diyorsan yanlış yerdesin.
Bu başlığa son yazım. Hadi selametle.

..
Kim açmışsa açmış banane konu o mu ne alaka?

Altına yorum yapmışsın burdada herkes altına yorum yapıyor işte. Sen neden karışıyorsun? Rahatsızsan moderatöre bildire tıkla. Rahatsız olduğun konuları kendin yapıyorsun. Sen yapınca problem yok, başkası yapınca mı problem var? Ha o konu ha bu konu, arasında ne fark var yahu? Dediğine gelirsek o 1. lig konusu neden açılmış? Konuyla ilgili tüm
haberler, tüm
yorumlar, tüm
konuşmalar orda gerçekleşsin diye yapılmış. Senin dediğine gelirsek; Sakaryanın haberi konu olarak açılınca problem yok, Karşıyakanın yorum konusu açılınca problem var

Ne ayak? Ha haber ha konu ikiside 1. lig ile alakalı ve ikisininde konusu var. Bana sorarsan şuanda ikiside hatalı ancak senin psikolojine göre sadece bu konu hatalı değil mi?