Ya hacım sen meseleyi anlamadın herhalde sunucuyu aldığı kişi ödemelerini yapmadığı için tüm VPS hesaplarını kapatmış. Bende bugünlerde yedek alacaktım yedeklerimi alamadan tüm verilerim gitti 3 gündür sitem kapalı. Sunucu sahibi adamı uyarmış hesapları kapatacam diye ama sallamamış. Bizden aldığı paraları ne yapıyo sunucu sahibine ödesin. Bizim yazışmaları iyi okuyun. Akşama Vps ni halledecem diyo adam. Vps hesabın kilitlenmiş reboot atınca düzelir diyo. Külliyen yalan adamın hayatı palavra. Bana insan gibi durumu izah etse ben zaten adamı yemiyecem anlayışla karşılayacaktım. Ama adamın bana konuşma tarzı şu Labiduya mesaj at açtığın konuyu sildir sonra Vps ni halledecem. Halbuki ortada Vps namına birşey kalmamış dc sini kapatmış sunucuyu aldığı kişi.. Zaten kendisine de rica ettim konuyada mesajını yazdı sunucuyu aldığı kişi yani CoreDeluxe ona da tekrar teşekkür ederim. Ben mağdur oldum bari başkasını mağdur etmeden banlasınlar şu adamı artık kimseyi mağdur edemesin.. Başkada istediğim birşey yok.