evet çok mantıklı yazmışsıın..ama sonuçta ne olacak bilemiyoruz tabi..yalnız sadece biz değil yabancılar da hep şunu düşündük..siteye giren ziyaretçi hem bilinçli olarak tıklasın hem de sitedeki bir şeyi okurken ya da bir resme bakarken farketmesin ve reklama tıklasın..bunu engellemek istiyor olabilir google
İşte anlattığım şeyde bu, cevabını sen de verdin. Sonuç çok güzel olacak ve bence olması gereken birşey, Siteye giren kişi bilinçli tıklasın işini görsün ve bizde kalitemize kalite katalım, işte bu durum olduğu zaman senin sitenin kalitesi ortaya çıkar, senin sitenin gösterimi 1k'dır ama tıklama 100'dür. İşte burada googlede bir engel çıkaramaz ve sende yaptığın işin ne derece büyük ve zorlu bir iş olduğunu anlayarak, daha kalitelei işlere gidersin. Bakın ben burada bir çok arkadaşın anlattığı şeylerin zıttını yapıyorum, tamam ping atıyorum yeni bir yazı eklediğim zaman ama bir günde 10 yazı eklemiyorum benim kapasitem ortada, tek kişilik dev kadro yaratamam, özgünlük bu değildir. haftada bir yazı atarsınız ve o yazıyı sadece işine yarayanlar okur. Gerisi okumasın önemli değil, sitenin günlük hiti 1k olsun, oda öenmli değil önemli olan, sitenizin misafirlerinin sizden memnun ayrılmaları.
Şunuda söyleyeyim, ben sitelerime haftalık max. 10 yazı atarım buna oranla etiket eklerim, (eğer sıfırdan bir site açtıysam ilk etapta yazı sayısını fazla tutarım, sitenin oturması için, yani tam anlamda siteyi göstermek için) ve google beni öyle bir sömürüyorki ne var ne yok hepsini indexliyor, şuan sitelerimim bütün etiketleri, kategorileri, yazıları hepsi indexli..